Programul oficial al expoziției GastroPan 2018

Pe durata celor 4 zile de desfășurare, ediția aniversară GastroPan va oferi vizitatorilor nenumărate ateliere practice, programe demonstrative, show-uri de coacere și de gătit, degustări și lansări de produse, dar și consacratele concursuri care impun produsele, talentele și tendințele anului pe piață.

PROGRAME PERMANENTE: Pe toată durata de vizitare, în cele 4 săli, expozanții prezintă cele mai noi soluţii şi tehnologii dedicate industriei de profil. Demonstratori români şi străini vor prezenta tehnologii moderne de procesare, modelare, coacere și gătit, idei de preparare a îngheţatei artizanale, demonstraţii de ciocolaterie, tehnici culinare inovatoare, idei de decorare a torturilor şi multe altele. Vizitatorii vor experimenta noi procese tehnologice, vor testa echipamente inovatoare, vor descoperi tendințele și produse ale anului în panificație, cofetărie și HoReCa. Totodată, la standurile expozanților vor putea identifica soluții și idei de afaceri noi, în cadrul concursurilor vor admira produse și piese artistice deosebite, vor avea parte de schimburi de experienţe, întâlniri de afaceri, dialoguri constructive între specialişti, furnizori şi antreprenori.

JOI – 19 APRILIE 1000-1800

0800 – 1000           Înscrierea concurenţilor şi înregistrarea produselor la cele 3 categorii ale secțiunii COFETĂRIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2018 – sala de concurs

1000                     Deschiderea Oficială a expoziţiei GastroPan 2018, în prezenţa expozanţilor, a vizitatorilor şi a reprezentanţilor mass-media. (sala 4) Printre invitaţii momentului:

- Aurel Popescu - preşedintele Patronatului din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase (ROMPAN)

- Viorel Marin - preşedintele Asociaţiei Naţionale a Industriilor de Morărit şi Panificaţie (ANAMOB)

- Ştefan Bercea - preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (ANBCT)

- Radu Zărnescu - preşedintele Euro-Toques România

- Péter Ferenc - președintele Consiliului Județean Mureș

- Ilonka Boldizsár - vicepreşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor UIBC (Ungaria)

- Septe József - preşedintele Asociaţiei Brutarilor din Ungaria

1030 – 1400           Desfăşurarea şi jurizarea Concursurilor GastroPan 2018, secțiunea COFETĂRIE – sala de concurs

1400                          Decernarea Premiilor Special Aniversare pentru câștigătorii trofeelor “Produsul Anului” la edițiile 2009-2018 ale Concursurilor GastroPan - sala 2

                             Tragere la sorți / tombola – sala 2

1530                     Festivitatea de premiere a câştigătorilor Concursurilor GastroPan – Cofetărie, decernarea trofeului Tortul Anului 2018 sala 4

1800                     Închiderea programului de vizitare a expoziţiei.

 

GP foto 2018 02 05 001

 

VINERI – 20 APRILIE 1000-1800

0800 -1000            Înscrierea concurenţilor şi înregistrarea produselor la cele 4 categorii ale secțiunii PANIFICAŢIE-PATISERIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2018 – sala de concurs

1000 - 1400           Desfăşurarea şi jurizarea Concursurilor GastroPan 2018, secțiunea PANIFICAŢIE-PATISERIE – sala de concurs

1400                          Decernarea Premiilor Special Aniversare pentru câștigătorii trofeelor “Produsul Anului” la edițiile 2009-2018 ale Concursurilor GastroPan – sala 2

                             Decernarea Trofeului Aniversar ” 10 ani de GastroPan” – sala 2                             

                             Tragere la sorți / tombola – sala 2

1500                           Festivitatea de premiere a câştigătorilor Concursurilor GastroPan – secţiunea PANIFICAŢIE-PATISERIE, decernarea trofeelor Pâinea Anului 2018 fabricată industrial în România și Pâinea Anului 2018 realizată artizanal în România – sala 4

1800                       Închiderea programului de vizitare a expoziţiei.

 

GP foto 2018 02 05 002


SÂMBĂTĂ – 21 APRILIE 1000-1800

0800 -1000            Înscrierea concurenţilor la categoriile secţiunii GASTRONOMIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2018 – sala de concurs

1000 - 1400           Desfăşurarea şi jurizarea Concursurilor GastroPan 2018, secțiunea GASTRONOMIE – sala de concurs

1100                     Prezentarea manifestării iba 2018, susținută de către domnul Michael Wippler, președintele Asociației Centrale a Brutarilor din Germania, alături de doamna Nadja Düll, responsabilă de proiect la Messe München, organizatorul celui mai mare târg de panificație din lume

1400                         Decernarea Premiilor Special Aniversare pentru câștigătorii trofeelor “Produsul Anului” la edițiile 2009-2018 ale Concursurilor GastroPan – sala 2

                            Tragere la sorți / tombola – sala 2

1500                      Festivitatea de premiere a câştigătorilor secțiunii GASTRONOMIE – sala 4

1800                          Închiderea programului de vizitare a expoziţiei GastroPan 2018.

 

 GP foto 2018 02 05 003

 

 

DUMINICĂ – 22 APRILIE 1000-1600

0800 -1600            Duminică, de Ziua Cafelei și a Înghețatei, vizitatorii au ocazia de a descoperi noutățile pieței, prin degustări și demonstrații de preparare și servire, având șansa de a câștiga și numeroase premii surpriză precum reduceri sau gratuități la cursurile practice intensive organizate alături de specialiști români și străini premiați la nivel internațional. 

1400                      Tragere la sorți / tombola - Premiul publicului - Premierea expozanților fideli – sala 2

1600                          Închiderea programului de vizitare a expoziţiei GastroPan 2018.

 

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG ÎN PERIOADA 19-22 APRILIE LA CENTRUL EXPO IMPERIAL-INN, TÂRGU MUREȘ

 

 

NOU!

Cu ocazia ediției Aniversare GastroPan, în fiecare zi la ora 14:00 va avea loc o tragere la sorți la care vizitatorii vor putea câștiga premii surpriză de la organizatori și de la furnizorii parteneri. Printre premii se numără reduceri sau gratuități la cursurile practice susținute de specialiști consacrați.

 

Pentru detalii despre eveniment vizitează pagina www.gastropan.ro, citește revistele Brutarul-Cofetarul și Gastromedia sau contactează organizatorii la telefon 0732-575.556

 

Newsletter

Abonează-te pentru newsletter-ul nostru.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…