Informații despre intrarea grupurilor de elevi/studenți la GastroPan

Pentru a vizita expoziția trebuie să trimiteți organizatorilor o listă cu numele elevilor/studenților și profesorilor care vin la GastroPan la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. După ce organizatorii vor aproba lista, veți primi prin e-mail lista semnată și ștampilată (scanată), care trebuie imprimată și prezentată la intrare când ajungeți la fața locului. Din motive de siguranță, elevii/studenții pot intra în grupuri de 5-10 persoane, în funcție de numărul de vizitatori aflați deja în sălile expoziționale.

IMPORTANT:

Școli/licee (clasele 9-12): se poate intra în grupuri de 5-10 persoane, în zilele de sâmbătă (21 aprilie 2018) și duminică (22 aprilie 2018)

Universități: se poate intra în grupuri de 5-10 persoane, în zilele de vineri (20 aprilie 2018), sâmbătă (21 aprilie 2018) și duminică (22 aprilie 2018)

Newsletter

Abonează-te pentru newsletter-ul nostru.
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…