19 martie 2023, duminică
tematica: Love Food, Hate Waste - reutilizarea subproduselor în produse de panificație-patiserie
SUBPRODUSE ALIMENTARE - utilizarea subproduselor generate de procesarea alimentelor este o preocupare în curs de dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța economică și a asigura durabilitatea mediului. Compușii recuperați din deșeurile alimentare ar putea avea potențialul de a fi folosiți în diferite aplicații alimentare și biotehnologice.
SUBPRODUSE ALIMENTARE - utilizarea subproduselor generate de procesarea alimentelor este o preocupare în curs de dezvoltare pentru a îmbunătăți performanța economică și a asigura durabilitatea mediului. Compușii recuperați din deșeurile alimentare ar putea avea potențialul de a fi folosiți în diferite aplicații alimentare și biotehnologice.
În curând, vor fi disponibile mai multe informații privind Concursurile GastroPan 2023. Pentru înscriere sau detalii sunați la 0732 575 556 sau scrieți la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.