Interes crescut pentru investiții în echipamente de panificație-cofetărie-HoReCa la expoziția GastroPan 2022

A 13-a ediție a expoziției GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor și soluțiilor profesionale pentru industria panificației, cofetăriei, gelateriei, gastronomiei și HoReCa, se va desfășura în perioada 3-5 aprilie 2022, la Brașov, în complexul Lux Divina. Expoziția GastroPan este cea mai mare expoziție de profil din Europa Centrală și de Sud-Est și este, în fiecare an, sursa de inspirație, punctul de întâlnire a celor mai importanți furnizori cu specialiști și antreprenori din România.

GastroPan 2022 se va desfășura în perioada 3-5 aprilie, la Brașov

Următoarea ediție a expoziției GastroPan, cea mai mare expoziție tip B2B dedicată specialiștilor și antreprenorilor din panificație, cofetărie și HoReCa, reunind furnizori din întreaga lume cu profesioniști autohtoni din domeniu, se va desfășura în perioada 3-5 aprilie 2022 la Brașov. Numeroși furnizori importanți de echipamente, ingrediente și tehnologii și-au exprimat deja intenția de participare la cea de-a 13-a ediție GastroPan, cea mai mare expoziție internațională de profil care are loc în țara noastră. Cele trei zile ale expoziției vor găzdui, în completarea programelor desfășurate în cadrul standurilor expoziționale și Concursurile GastroPan, recunoscute pentru acordarea premiilor Pâinea Anului și Tortul Anului.

Expoziția GastroPan se va desfășura în perioada 21-23 septembrie 2021 la Arad și va aduce soluții pentru revenirea post-pandemie

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Arad, în perioada 21-23 septembrie 2021. La standurile din interiorul și exteriorul centrului expozițional va fi expusă cea mai diversificată gamă de produse, soluții și tehnologii existente pe piață: de la echipamente și tehnologiile cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluții de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor.

Expozitia GastroPan se va desfășura între 11-13 MARTIE 2021

Datorită restricțiilor impuse de pandemia COVID-19 în România și alte țări din Europa, în urma consultărilor purtate de organizatori cu expozanții, vizitatorii și parteneri, s-a decis de comun acord amânarea Expoziției Internaționale GastroPan pentru perioada: 11-13 MARTIE 2021.

Expoziția GastroPan, locul unde tehnologia întâlnește arta

Te pasionează cofetăria, panificația, gastronomia sau domeniul HoReCa? Transformă-ți pasiunea într-o afacere de succes vizitând expoziția GastroPan, cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor din domeniu. Peste 130 de furnizori de renume mondial vor prezenta, pe o suprafață de 7.200 mp, ultimele noutăți tehnologice, utilaje performante, ingrediente inovatoare și idei de afaceri profitabile.

Vizitând evenimentul la Expo Arad, în perioada 12-14 martie, vei urmări demonstrații de coacere și gătit, vei interacționa cu cei mai talentați specialiști români și străini și vei afla care sunt gusturile și tendințele anului 2020, în urma Concursurilor GastroPan la care se întrec cei mai talentați bucătari, cofetari și brutari din țară.

egp2020invitatiaro1-1

MOTIVE SĂ VII LA GASTROPAN

  • Poți COMPARA ofertele a 130 de furnizori din 17 de țări, care își expun soluțiile la standuri
  • Poți TESTA cele mai inovatoare tehnologii grație demonstrațiilor LIVE susținute de furnizori
  • Poți DEGUSTA cele mai bune produse ale anului, care vor marca preferințele consumatorilor
  • Poți EXPERIMENTA tehnici de lucru alături de cei mai talentați brutari, cofetari și bucătari
  • Poți DESCOPERI idei de afaceri profitabile, care îți vor impulsiona afacerea
  • Poți INTERACȚIONA cu personaje cheie din industria de profil

Experimentează atmosfera de la GastroPan urmărind un material video de la ediția anterioară AICI.

Vino să vezi cum tehnologia întâlnește arta, la Expoziția GastroPan!

Detalii și taloane de acces pe www.gastropan.ro

-------------------

GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Pentru mai multe detalii despre eveniment, materiale video și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Minunile Lumii din pastă de zahăr și ciocolată la GastroPan 2020

Cea mai mare competiție dedicată promovării inovațiilor, dar și a talentelor din industria de panificație, cofetărie și HoReCa se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la Arad, la centrul expozițional Expo Arad, în cadrul expoziției GastroPan. Expoziția GastroPan este cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est. Vă invităm să urmăriți o mică retrospectivă a expoziției GastroPan 2019: https://bit.ly/2rYojpY Cele 9 categorii de concurs grupate în 3 secțiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Pâinea Anului 2020 (industrială și artizanală) și Tortul Anului 2020, vor aduce în prim plan creativitatea concurenților, evidențiind ultimele tendințe în materie de gust, aspect, consistență, decorare și servire.