• Manageri și proprietari de afaceri din domeniile de panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, restaurante, hoteluri, cafenele, pizzerii, catering
• Investitori și dezvoltatori de afaceri în domeniul alimentar
• Specialiști cu rol tehnologic și decizional:
– Brutari, cofetari, bucătari, chefi, barista
– Tehnologi, laboranți, operatori din producție
• Distribuitori și retaileri de produse și echipamente pentru industrie
• Reprezentanți ai lanțurilor de magazine și supermarketuri
• Consultanți, formatori, reprezentanți ai învățământului profesional
• Autorități, asociații de profil, camere de comerț.
Din ce domenii vin vizitatorii?
34% restaurante, cafenele, ceainării, hoteluri, pensiuni, unități fast food, bistrouri, cantine
31% cofetării, gelaterii, ciocolaterii, gogoșerii, fabrici de biscuiți, comerț cu produse de cofetărie și gelaterie
17% producători din domeniile panificației, patiseriei, morăritului
13% comercianți produse de panificație, patiserie, morărit, pizzerii, fabrici de paste făinoase
5% alte activități

18% vizitatori din străinătate
82% vizitatori din România

Structura publicului țintă după funcția deținută
21% brutari, patiseri, cofetari
20% bucătari
14% inginer alimentar, tehnolog în industria alimentară, responsabil calitate
15% administrator
11% director de vânzări, director comercial, director de achiziții, manager
9% departament de IT, logistică, producție
8% altele
2% studenți, elevi, profesori din unități de învățământ profesional

Ce caută vizitatorii la GastroPan?
• Echipamente și tehnologii moderne pentru optimizarea producției• Ingrediente, materii prime și soluții inovatoare
• Inspirație pentru dezvoltarea meniurilor și lansarea de produse noi
• Soluții software, digitalizare, trasabilitate și automatizare
• Ambalaje creative și sustenabile
• Oportunități de colaborare și networking
• Demonstrații live și competiții profesionale
• Parteneri pentru extinderea afacerii